Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
76 pareri

Iarba decorativa Carex Feather Falls la ghiveci de 19 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

57 lei Lei
Cod produs
313C10
Out Of stock
Descriere
Iarba ornamentala Carex Feather Falls - Caracteristici generale

Iarba ornamentala Carex Feather Falls e alegerea ideala daca iti doresti decoruri de gradina vesnic verzi, prin care sa iesi in evidenta. Este o iarba foarte decorativa prin port, frunzis, inflorescenta si culoare. Prin frunzele si florile sale decorative fabuloase, aceasta varietate de iarba ornamentala iese usor in evidenta, atragand toate privirile admirative.

Creste des, sub forma de tufa mica, in smocuri dense si puternice, iar la maturitate poate ajunge la cca 30-40 cm inaltime si cu diametru de cca 40-50 cm.

Frunzele ei sunt lung, subtiri, curate si clare si cresc sub forma de tufa compacta, ca o palarie curgatoare. Se face remarcata atat prin forma tufei, cat si prin cromatica data de culoarea frunzelor. Acestea au aspect foarte interesant, dungat, in nuante de verde inchis cu crem-vernil. Un punct culminant al acestui nou soi il reprezinta frumoasele sale nuante de tulpini de flori. Acestea ies din centrul noului frunzis variat in timpul lunilor de primavara. Este o planta ornamentala nepretentioasa, foarte usor de cultivat, care nu necesita ingrijiri speciale. Are o crestere si o constitutie puternice.

Avantajele Soiului:  

Forma de cascada
Frunzis dungat, spectaculos
Vesnic verde
Rezistenta la intemperii
Intretinere redusa
Iarba Carex Falls: cerinte sol, amplasare, ingrijire

Iarba ornamentala Carex Feather Falls prefera locurile cu mult soare, asa ca gaseste-i locul potrivit in gradina. Se dezvolta bine si la semiumbra. Prefera un sol permeabil, bogat si bine drenat.

Aceasta iarba ornamentala este o varietate deosebit de compacta si constituie un punct de accent excelent pentru gradinile medii si mici. Cu ea se pot realiza combinati mixte interesante cu alte plante si flori. Poate fi plantata pe langa cladiri, in ronduri, pe langa copaci, ziduri si garduri. Ofera decoruri spectaculoase si daca se planteaza in smocuri solitare. Plantata in combinatie cu alte plante sau ierburi inchise la culoare, creeaza un contrast fenomenal. Fiind o planta ornamentala mica, se poate cultiva cu succes si la container pentru un decor splendid al teraselor.

Necesar apa: udarea se face cu moderatie, astfel incat solul sa fie mentinut uscat reavan. A se evita apa in exces la radacina sau baltirea.

Rezistenta: rezistenta la soare, vant, inghet, seceta. In primul an e bine sa fie protejata la baza cu un start de mulci sau frunze uscate.

Boli si daunatori: este foarte rezistenta la boli si daunatori. De aici poti cumpara Iarba ornamentala Carex Feather Falls in ghiveci, cu pret bun

Avem diverse soiuri de plante perene de vanzare. Descopera plantele decorative preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24-48 de ore sunt la usa ta.

Plantele sunt produse de partenerul nostru Luca Perene, producator de perene de peste 10 ani. Acestea sunt testate, sanatoase si complet aclimatizate, avand garantia soiului si calitate inalta.

Detalii aici.

Detalii livrare produs    

Tipul ambalarii  la ghiveci de 19 cm

Varsta plantei la livrare  Plante dezvoltate, viguroase

Informatii suplimentare    

Culoare frunze  Verzi, dungate cu nuante de crem vernil

Perioada de plantare  

Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta oricand, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat
Conditii de lumina  Insorit
Cerinte de udare  moderat
Pretentii fata de sol  prefera un sol fertil, cu un drenaj bun
Distanta de plantare  40 cm
Dimensiuni la maturitate  cca 30 cm inaltime si cca 50 latime
Rezistenta la inghet  da
Trimite mesaj
Din Gura in Gura