Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
79 pareri

Planta Melittis Royal Velvet Distinction la ghiveci

0 stars: 0.00 din 0 pareri

50 lei Lei
Cod produs
313M10
Out Of stock
Descriere
Melittis Royal Velvet - Plante perene de gradina
Melittis Royal Velvet e alegerea ideala daca iti doresti plante perene de gradina iesite din comun. Te va rasplati cu un decor unic o perioada indelungata si va aduce multa veselie si stralucire in curtea ta.

Melittis Royal Velvet este o frumusete de planta de umbra si semi-umbra, o varietate speciala printre perene. Iese in evidenta prin florile spectaculoase asemeni orhideelor si frunzisul catifelat, festonat, verde-inchis, aromat, cu miros de lamaie. Ciorchinii de muguri incep sa se formeze la sfarsitul primaverii, plini de promisiuni, si se deschid vara, cu flori frumoase, unice. Florile bicolore au culori contrastante rafinate cu gluga superioara alba si buza inferioara roz-violet intens sau rosu-vin. Formand aglomerari, cu tulpini verticale robuste, Melittis este un exemplar perfect pentru acoperirea solului, suprimand cu succes buruienile. Florile bogate in nectar sunt atractive pentru albine si fluturi.Infloreste cu un numar mare de flori de la sfarsitul primaverii si pana in iulie. Creeaza decoruri vii, spectaculoase. Este foarte potrivita si pentru containere, pentru decorarea terasei.

La maturitate poate ajunge la cca 30-40 cm inaltime latime. Este o planta decorativa prin: frunze, flori si port, nepretentioasa, foarte usor de cultivat, care nu necesita ingrijiri speciale. Are o crestere si o constitutie puternice, viguroase.

Avantajele Soiului:  Flori bicolore asemanatoare orhideelor
Frunzisul aromat este parfumat de miere-limaie
Atrage albinele si fluturii in gradina
Intretinere redusa
Foarte rezistenta
Melittis: Flori pentru gradini umbrite. Cerinte sol, amplasare, ingrijire Melittis Royal Velvet prefera locurile cu semiumbra sau umbra, dar luminoase, asa ca gaseste-i locul potrivit in gradina. Se dezvolta cel mai bine in sol normal, fertil, uned dar bine drenat.

Este un excelent acoperitor de sol, dar poate fi folosit perfect si in chenarul peren, pentru plantare in masa. De asemenea, este foarte potrivit si intr-un ghiveci pe balcon sau terasa, pentru un decor splendid. Arata grozav si atunci cand este plantata pe marginile paturilor de flori din zonele umbroase.

Necesar apa: udarea se face regulat, astfel incat solul sa fie mentinut reavan. A se evita apa in exces la radacina sau baltirea. Toamna si iarna se reduce cantitatea de apa.

Rezistenta: rezistenta la vant si inghet

Boli si daunatori: este foarte rezistenta la boli si daunatori. De aici poti cumpara Melittis Royal Velvet in ghiveci, cu pret bun
Avem diverse soiuri de plante perene de vanzare. Descopera plantele decorative preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24-48 de ore sunt la usa ta.

Plantele provin din pepiniera partenerului nostru Luca Perene, producator de perene de peste 12 ani. Acestea detin licenta, sunt testate, sanatoase si complet aclimatizate, avand garantia soiului si calitate inalta.

Detalii livrare produs    Tipul ambalarii  la ghiveci de 17 cm
Varsta plantei la livrare  Plante dezvoltate, viguroase
Informatii suplimentare    Culoare frunze  Verzi, aromate
Culoare flori  Bicolor, roz-visiniu cu alb
Perioada de inflorire  Decembrie-aprilie
Perioada de plantare  Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta oricand, daca pamantul nu e inghetat
Conditii de lumina  Foarte insorit
Cerinte de udare  regulat
Pretentii fata de sol  prefera un sol normal, fertil, cu un drenaj bun
Distanta de plantare  40 cm
Dimensiuni la maturitate  Cca 30-50 cm inaltime si latime
Rezistenta la inghet  da
Trimite mesaj
Din Gura in Gura