Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
79 pareri

Arbusti Salcie Japoneza Hakuro Nishiki pe picior 100 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

120 lei Lei
Cod produs
214S10
Out Of stock
Descriere
Salcie Japoneza Hakuro Nishiki - arbusti ornamentali de gradina
Salcie Japoneza Hakuro Nishiki - o planta extrem de decorativa, ce ofera imagini de poveste in orice peisaj. Este foarte iubita pentru frunzisul sau flamboiant primavara - un amestec marmorat de verde si alb, cu varfuri roz-flamingo. Frunzele se estompeaza in verde vara si, cand cad toamna, se dezvaluie tulpini de coral-portocaliu. Inainte ca frunzisul sa apara din nou primavara, apar mugurasi galbeni. Florile au aspect de frunza, crescand in nuante rozalii. Frunzisul sau captivant, de forma lanceolata sau eliptica reprezinta marea ei valoare ornamentala. Nuantele pastelate in tonuri mai vibrante de roz in perioada de crestere initiala ii confera o prezenta scenica deosebita. Este uluitor de frumoasa, prezentandu-se ca un dans al culorilor intr-o briza usoara de primavara. Scoarta arbustului este de culoare maro-deschis si poate deveni crestata pe masura ce planta se maturizeaza. Ramurile tinere au o nuanta de rosu-maroniu, adaogand un contrast placut in peisajul de iarna, cand planta este lipsita de frunze. Putem spune asadar ca, desi e un arbust de foioase, ea da culoare si textura gradinii pe tot parcursul anului.

Aceasta Salcie Japoneza Hakuro Nishiki este obtinuta prin altoirea pe o tulpina de salcie alba, iar coroana devine densa cu aspect globular. Adauga o mare valoare estetica gradinii, dar poate fi cultivata si in ghivece mari pe balcoane si terase. Ii place taierea, astfel incat o putem modela liber in gradina, dandu-i coroanei orice forma dorim. Remarcabila prin frunzisul sau variegat, adauga o nota de culoare si textura spatiului verde, transformandu-l intr-un peisaj pitoresc si vibrant. Va face senzatie in gradina ta, asa ca merita sa o ai.

Are o crestere rapida si atinge la maturitate inaltimi intre 1,5 si 3 metri, cu o coroana de 1-1,5 m diametru
Salcie Japoneza - Cerinte sol, amplasare, ingrijire
O Salcie Japoneza Hakuro Nishiki nu este deloc pretentioasa si se preteaza in orice tip de sol. Rezista bine in soluri umede, bine drenate si face fata foarte usor atat secetei cat si temperaturilor scazute. Prefera locurile insorite, calde si luminoase, ferite de vant. Se planteaza solitar, dar si in grup in combinatie cu alte plante. Este preferata pentru ca ofera decoruri inedite oriunde ai planta-o. Aduce acel aer inedit in gradina pe tot parcursul anului, care va atrage inevitabil atentia asupra locului.
Taiata in mod regulat, isi va pastra forma si farmecul.
De aici poti cumpara Salcie Japoneza Hakuro Nishiki, in ghiveci, cu pret mic
Avem diverse soiuri de arbusti ornamentali de vanzare. Descopera plantele decorative preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24 de ore sunt la usa ta.

Detalii livrare produs:
Tipul ambalarii  la ghiveci
Inaltimea la livrare  120 cm
Informatii suplimentare    Culoare frunze  Pestrit, verde cu varfuri roz cu alb
Culoare flori  rozalii
Perioada de plantare  Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta oricand, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat
Conditii de lumina  soare
Pretentii fata de sol  prefera un sol neutru, umed, permeabil, cu un drenaj bun
Inaltime la maturitate  inaltimi intre 1,5 si 3 metri, cu o coroana de 1-1,5 m diametru
Rezistenta la inghet  -25C pana la -30C.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura