Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.74
5 stars: Exceptional
97 pareri

Planta perena 5 Phlox Paniculata, culori diferite la ghiveci

0 stars: 0.00 din 0 pareri

152 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Oferta - 5 Phlox Paniculata culori diferite - Plante perene de umbra si semiumbra Oferta - 5 Phlox Paniculata - contine 5 plante de Phlox diferite, din stocul existent in site.

Regasim in pachet varietatile: Phlox Flame Coral, Phlox Flame Lilac, Phlox Flame Marine, Phlox Flame Pro Cerise, Phlox Flame Red. Click pe fiecare pentru detalii.

Plantele sunt sanatoase, viguroase, aflate insa la reducere deoarece sunt tunse, dar avand cresteri noi, proaspete de jos.

Phloxii Paniculata iti vor umple gradina de semiumbra cu parfum si culoare. Ceea ce ii face speciali este spectacolul infloririi si abundenta florilor care persista toata vara, pana in toamna. Au crestere rapida si ating cca 50 cm inaltime si latime daca are conditii potrivite. Sunt alegerea perfecta pentru o gradina parfumata si plina de culoare toata vara. Atrag polenizatorii si contribuie la biodiversitatea spatiului. Sunt plante perene foarte vesele, foarte iubite si apreciate printre gradinari. Merita sa ai cat mai multe daca vrei veselie si spectacol de culoare in gradina ta.
Phlox paniculata: cerinte sol, amplasare, ingrijire Phlox Paniculata prefera locurile semiumbrite si umbrite, asa ca gaseste-i locul potrivit in gradina. Se dezvolta cel mai bine in sol permeabil, nisipos, moderat umed, bine drenat.

Poate fi utilizat in peisaj ca plantatii in masa, ca bordura sau margine de alei. De asemenea, arata foarte bine ca fundal si alte spatii in aer liber zone, ca accent si acoperire de sol. Arata grozav si atunci cand este plantat pe marginile paturilor de flori. La fel si in gradini tematice, gradini de cabane, gradini cu fluturi, gradini cu colibri. De asemenea, este foarte potrivit si intr-un ghiveci pe balcon sau terasa, pentru un decor splendid.

Necesar apa: udarea se face cu moderatie, astfel incat solul sa fie mentinut uscat reavan. A se evita apa in exces la radacina sau baltirea.

Boli si daunatori: Phlox-ul este foarte rezistent la boli si daunatori. De aici poti cumpara la Oferta - 5 Phlox Paniculata in ghiveci, cu pret bun
Avem diverse soiuri de plante perene de vanzare. Descopera plantele decorative preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24-48 de ore sunt la usa ta.

Plantele provin din pepiniera partenerului nostru Luca Perene, producator de perene de peste 13 ani. Acestea detin pasaport fitosanitar, sunt testate, sanatoase si complet aclimatizate, avand garantia soiului si calitate inalta.

Detalii livrare produs    Tipul ambalarii  la ghiveci de 17 cm
Varsta plantei la livrare  Plante dezvoltate, viguroase, tunse acum, dar avand cresteri noi
Informatii suplimentare    Culoare frunze  verde smarald
Culoare flori  Rosu, albastru, orange, roz, bicolor
Perioada de inflorire  Iunie-septembrie
Perioada de plantare  Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta oricand, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat
Conditii de lumina  Semiumbra, umbra
Cerinte de udare  moderat
Pretentii fata de sol  prefera un sol fertil, cu un drenaj bun
Distanta de plantare  50 cm
Dimensiuni la maturitate  cca 50 cm inaltime si latime
Rezistenta la inghet  da.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura