Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
76 pareri

Floare Clematis Sen-no-kaze cu flori duble, in ghiveci

0 stars: 0.00 din 0 pareri

50 lei Lei
Cod produs
230C21
Out Of stock
Descriere
Clematis Sen-no-kaze este o bijuterie de clematita, de origine japoneza. Plina de prospetime, va da un plus de energie gradinii tale si te vei simti fresh in fiecare zi. Mai rar gasesti o asa clematita, orice s-ar spune. Daca vrei sa iesi in evidenta si sa atragi toate privirile, e momentul sa o ai si tu.

Clematis Sen-no-kaze - Caracteristici generale

Ceea ce face ca aceasta clematita sa se distinga de toate celelalte este dat de forma si cromatica florilor. Acestea ies in evidenta prin armonia culorilor si marimea lor generoasa. Culoarea petalelor la deschidere este verde rozaliu si treptat se transforma in alb, pastrandu-si nuanta roza la varful petalelor. Florile de Clematis Sen-no-kaze sunt duble, cu petale usor ondulate, aproape pufoase, cu un diametru de 11-14 cm. Frunzele sunt simple sau triple de iar lastarii tineri sunt de culoare violet.

Aceasta clematita infloreste din varful plantei, pana aproape de pamant. Incepe inflorirea din mai-iunie si continua pana la finalul verii. Soiul formeaza muguri atat pe lastarii de anul trecut, cat si pe cei anuali.

Soiul acesta de Clematis se dezvolta si creste usor, ajungand la o inaltime de circa 1,5 m inaltime. Datorita cresterii sale compacte, este o planta excelenta pentru cresterea in containere. Astfel, poate oferi un decor fantastic pentru balcoane, terase si foisoare. Se preteaza foarte bine si pentru gradini mici, cochete.

Clematis Sen-no-kaze: cerinte sol, amplasare, inmultire

Clematis Sen-no-kaze prefera un sol fertil, cu un drenaj bun si cu o umiditate medie. Se dezvolta cel mai bine in zonele cu multa lumina si soare, dar tolereaza bine si zonele cu semi-umbra. Clematitele iubesc soarele foarte mult in partea aeriana insa nu suporta caldura la nivelul radacinilor.

Clematitele se pot inmulti prin mai multe procedee: seminte, marcotaj terestru sau aerian, butasi, divizarea tufei.
Taieri clematite Sen-no-kaze
Taierile reprezinta un element esential pentru intretinerea si ingrijirea clematitei. De acestea depind cresterea, dezvoltarea si inflorirea. Clematis Sen-no-kaze apartine celui de-al doilea grup de taiere (slab).

Taierile se fac:

in primul an la o distanta de 30 cm de sol, la final de februarie, inceput de martie;
in al doilea an primavara devreme, lasand lastari cu inaltimea de 40-60 cm, cu cel putin 5 muguri pe lastari;
imediat dupa inflorire - pentru a doua inflorire abundenta: se indeparteaza toti lastarii decolorati, slabi si bolnavi;

De unde poti cumpara clematis Sen-no-kaze la ghiveci, cu pret mic

Avem diverse soiuri de clematite ieftine de vanzare. Descopera clematitele preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24 de ore sunt la usa ta.

Detalii livrare produs    

Tipul ambalarii  la ghiveci
Inaltimea la livrare  cca 50-70 cm
Varsta la livrare  2 ani
Trimite mesaj
Din Gura in Gura