Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
76 pareri

Floare Clematis Red Star in ghiveci

0 stars: 0.00 din 0 pareri

50 lei Lei
Cod produs
230C20
Out Of stock
Descriere
Clematis Red Star este o clematita unica, cu totul si cu totul speciala. Este o vedeta a gradinii si nu oricine si-o permite. Daca o ai in colectia ta de clematite, ai dat lovitura. Toti prietenii te vor invidia pentru ea si tu le poti bucura in fiecare zi de frumusetea ei de neegalat. Iti va aduce o energie debordanta si toate grijile tale se risipesc. Iar daca o acompaniezi cu trandafiri cataratori (urcatori), decorul obtinut va fi unul de vis. Merita toti banii, nicio floare nu o intrece prin frumusete. N-ai cum sa nu o ai in gradina ta.

Clematis Red Star- Caracteristici generale

Clematita Red Stareste este o clematita de orgine japoneza, sub forma de liana de dimensiuni medii. Creste sub forma de tufa urcatoare cu lujeri subtiri, avand frunzis verde tot sezonul. Se dezvolta si creste moderat, ajungand la o inaltime de circa 1,5-2 m inaltime. Se preteaza foarte bine si pentru gradini mici, cochete. De asemena, poate fi crescuta usor si in ghivece potrivite, pentru decorarea balcoanelor sau teraselor.

Florile de Clematis Red Star sunt spectaculoase si ies rapid in evidenta. Sunt duble, cu straturi multiple de petale ondulate si cu varfuri ascutite. Contrastul dintre staminele galbene si rosul petalelor creeaza un efect fabulos. Este o clematita superba, foarte eleganta.

Are o inflorire timpurie si foarte abundenta la inceputul primaverii, urmata de o a doua inflorire la inceputul toamnei. Soiul formeaza muguri atat pe lastarii de anul trecut, cat si pe cei anuali.

Clematis: cerinte sol, amplasare

Clematis rosu Red Starprefera un sol fertil, cu un drenaj bun si cu o umiditate medie. Se dezvolta cel mai bine in zonele cu multa lumina si soare. Pentru o culoare rosu intens, are nevoie de cel putin 6 ore de soare pe zi. Clematitele iubesc soarele foarte mult in partea aeriana insa nu suporta caldura la nivelul radacinilor. Asigura-i asadar umbra la baza.

Taieri clematite Red Star

De taierile corecte depind cresterea, dezvoltarea si inflorirea clematitelor. Clematis Red Star apartine celui de-al doilea grup de taiere (slab).

Taierile se fac:

in primul an la o distanta de 30 cm de sol, la final de februarie, inceput de martie;
in al doilea an primavara devreme, lasand lastari cu inaltimea de 40-60 cm, cu cel putin 5 muguri pe lastari;
imediat dupa inflorire - pentru a doua inflorire abundenta: se indeparteaza toti lastarii decolorati, slabi si bolnavi.

Inmultire clematis

Clematitele se pot inmulti prin mai multe procedee: seminte, marcotaj terestru sau aerian, butasi, divizarea tufei.
De unde poti cumpara clematis rosu Red Star la ghiveci, cu pret mic
Avem diverse soiuri de clematite ieftine de vanzare. Descopera clematitele preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24 de ore sunt la usa ta.

Detalii livrare produs    

Tipul ambalarii  la ghiveci
Inaltimea la livrare  cca 50-70
Varsta la livrare  2 ani
Trimite mesaj
Din Gura in Gura