Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
76 pareri

Floare Clematis mov The President in ghiveci

0 stars: 0.00 din 0 pareri

50 lei Lei
Cod produs
230C16
Out Of stock
Descriere
Clematis mov The President este poate cea mai populara liana dintre soiurile de clematite cunoscute. Pentru calitatile sale remarcabile a fost medaliata cu Premiul de merit in gradina de Societatea Regala de Horticultura. Merita sa o ai in colectia ta de clematite, alaturi de trandafiri. Iti va oferi multa bucurie, an de an. Convinge-te acum.

Clematis mov The President - Caracteristici generale

Clematita The President este o planta cataratoare perena, de dimensiuni medii. Creste sub forma de tufa urcatoare cu lujeri subtiri, avand frunzis verde-inchis tot sezonul. Se dezvolta si creste usor, ajungand la o inaltime de circa 2-3,5 m inaltime. Se preteaza foarte bine si pentru gradini mici, cochete. La fel de bine poate fi crescuta usor si in ghivece potrivite, pentru decorarea balcoanelor sau teraselor.

Florile de Clematis mov The President sunt simple, dar foarte mari, avand 6-8 petale cu un diametru de 13-20 cm. Sunt stelate si foarte romantice. Culoarea variaza de la un albastru la mov intens, cu tonuri superbe.

Infloreste indelungat, din mai pana in august. Soiul formeaza muguri atat pe lastarii de anul trecut, cat si pe cei anuali. Este foarte rezistenta la boli.

Clematis: cerinte sol, amplasare

Clematis mov The President prefera un sol fertil, cu un drenaj bun si cu o umiditate medie. Se dezvolta cel mai bine in zonele cu multa lumina si soare, dar tolereaza bine si zonele cu semi-umbra. Pentru o culoare mov intensa, are nevoie de cel putin 6 ore de soare pe zi. Clematitele iubesc soarele foarte mult in partea aeriana insa nu suporta caldura la nivelul radacinilor.

Taieri clematite The President

De taierile corecte depind cresterea, dezvoltarea si inflorirea clematitelor. Clematis The President apartine celui de-al doilea grup de taiere (slab). Taierile se fac:
in primul an la o distanta de 30 cm de sol, la final de februarie, inceput de martie;
in al doilea an primavara devreme, lasand lastari cu inaltimea de 40-60 cm, cu cel putin 5 muguri pe lastari;
imediat dupa inflorire - pentru a doua inflorire abundenta: se indeparteaza toti lastarii decolorati, slabi si bolnavi;

Inmultire clematis

Clematitele se pot inmulti prin mai multe procedee: seminte, marcotaj terestru sau aerian, butasi, divizarea tufei.
De unde poti cumpara clematis mov The President la ghiveci, cu pret mic

Avem diverse soiuri de clematite ieftine de vanzare. Descopera clematitele preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24 de ore sunt la usa ta.

Detalii livrare produs    

Tipul ambalarii  la ghiveci
Inaltimea la livrare  cca 50-70
Varsta la livrare  2 ani
Trimite mesaj
Din Gura in Gura