Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
76 pareri

Floare Clematis alb Marie Boisselot la ghiveci

0 stars: 0.00 din 0 pareri

45 lei Lei
Cod produs
230C13
Out Of stock
Descriere
Clematis alb marie boisselot e pur si simplu fenomenala prin florile ei de un alb pur, imaculat. starea de liniste pe care ti-o transmite nu se compara cu nimic altceva. ii vei cauta compania ori de cate ori ai o zi grea si vrei sa te linistesti.

clematis alb marie boisselot - caracteristici generale

sunt arbusti ornamentali cu flori care cresc sub forma de tufa urcatoare cu lujeri subtiri. frunzele sunt compuse, lungi, alungit ovate, de un verde intens si lucios. florile sunt albe, mai mult solitare, cu un diametru mare de 15-20 cm. petalele au o forma rotunjita. decoreaza superb si prin staminele galbene. infloreste incepand din luna iunie, pe perioada lunga.

acest clematis se dezvolta puternic, ajungand la o inaltime de circa 2,5-3 m. frunzisul bogat, lucios, creeaza un fundal deosebit pentru florile sale mari si imaculate. daca are parte de o ingrijire adecvata clematita se va intinde in voie, sporind farmecul gradinii.

clematis marie boisselot: cerinte sol, amplasare

clematis alb marie boisselot prefera un sol fertil, permeabil, argilos, usor acid sau neutru. clematisul iubeste soarele foarte mult in partea aeriana insa nu suporta caldura la nivelul radacinilor. asadar este recomandat sa plantezi la baza o planta taratoare care sa protejeze solul de supraincalzirea din vara. la restul capitolelor de mediu, clematita nu are pretentii speciale, asa ca acest arbust ornamental cu flori nu ar trebui sa-ti lipseasca din gradina.

taieri clematis alb marie boisselot

se recomanda taierea clematitelor pentru a stimula inflorirea. clematis alb marie boisselot face parte din grupa 2 de taieri, usoare. este indicata taierea primavara devreme, inainte ca planta sa intre in vegetatie. daca ai plantat o clematita toamna, dupa ce trece iarna, in luna martie, facem taierile din primul an. prin aceste taieri, planta se va reduce destul de mult, lasand-o la o inaltime de doar 30 de centimetri. prin aceste taieri vom stimula ramificarea de la baza.

in al doilea an, la taierile de primavara, se lasa lastari cu inaltimea de 40-60 cm, cu cel putin 5 muguri pe lastari.

se mai pot face taieri imediat dupa inflorire - pentru a doua inflorire abundenta. se indeparteaza toti lastarii decolorati, slabi si bolnavi.

clematis - inmultire

clematitele se pot inmulti prin mai multe procedee: seminte, marcotaj terestru sau aerian, butasi, divizarea tufei.
de unde poti cumpara clematis alb marie boisselot, in ghiveci, cu pret mic
avem diverse soiuri de clematite ieftine de vanzare. descopera clematitele preferate in magazinul online florapris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! comanda acum si in 24 de ore sunt la usa ta.

decoreaza-ti gradina cu clematite si bucura-te de un decor fabulos!

detalii livrare produs    

tipul ambalarii  la ghiveci
inaltimea la livrare  cca 50-70 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura