Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
76 pareri

Floare Clematis Snow Queen in ghiveci

0 stars: 0.00 din 0 pareri

50 lei Lei
Cod produs
230C17
Out Of stock
Descriere
Clematis Snow Queen, supranumita si Regina zapezii, este cu adevarat o regina printre clematite. Frumusetea ei deosebita vine din puritatea florilor si din gratia cu care se prezinta in orice peisaj. Va aduce gradinii tale mult rafinament si eleganta si langa ea si tu te vei simti regeste. Las-o sa se catere pe trandafiri si vei obtine un efect decorativ fabulos. In cadrul astfel creat, vei trai zile cu totul si cu totul speciale. Adu-o in gradina ta si bucura-te asa cum meriti de un spectacol inedit.

Clematis Snow Queen - Caracteristici generale

Clematita Snow Queen este o planta cataratoare perena, cu frunze cazatoare. Creste sub forma de tufa urcatoare cu lujeri subtiri, avand frunzis verde-inchis tot sezonul. Florile de Clematis Snow Queen sunt mai mult solitare, cu 6-8 petale ondulate si stamine visinii, orientate in sus. Florile mari, de un alb imaculat, se deschid in forma de stea, cu petale usor cioplite si margini ascutite. Ceea ce o face spectaculoasa este contrastul uimitor dintre albul pur si visiniul staminelor. Uneori, florile pot avea o usoara nuanta albastra-roz, dar se estompeaza in alb pur pe masura ce se extind. Daca plantezi acest soi pe un fundal intunecat, vei obtine un impact maxim in gradina.

Are o inflorire timpurie si abundenta la inceputul primaverii (mai-iunie), urmata de o a doua inflorire la finalul verii. Soiul formeaza muguri atat pe lastarii de anul trecut, cat si pe cei anuali.

Clematis Snow Queen se dezvolta si cresc usor, ajungand la o inaltime de circa 2-3 m inaltime. Se preteaza foarte bine si pentru gradini mici, cochete. La fel de bine poate fi crescuta usor si in ghivece potrivite, pentru decorarea balcoanelor sau teraselor.

Clematis Snow Queen: cerinte sol, amplasare, inmultire

Clematis Snow Queen prefera un sol fertil, cu un drenaj bun si cu o umiditate medie. Se dezvolta cel mai bine in zonele cu multa lumina si soare, dar tolereaza bine si zonele cu semi-umbra. Clematitele iubesc soarele foarte mult in partea aeriana insa nu suporta caldura la nivelul radacinilor.

Clematitele se pot inmulti prin mai multe procedee: seminte, marcotaj terestru sau aerian, butasi, divizarea tufei.

Taieri clematite Snow Queen

Taierile reprezinta un element esential pentru intretinerea si ingrijirea clematitei. De acestea depind cresterea, dezvoltarea si inflorirea. Clematis Snow Queen apartine celui de-al doilea grup de taiere (slab).

Taierile se fac:

in primul an la o distanta de 30 cm de sol, la final de februarie, inceput de martie;
in al doilea an primavara devreme, lasand lastari cu inaltimea de 60-80 cm, cu cel putin 5-7 muguri pe lastari;
imediat dupa inflorire - pentru a doua inflorire abundenta: se indeparteaza toti lastarii decolorati, slabi si bolnavi;

De unde poti cumpara clematis Snow Queen la ghiveci, cu pret mic

Avem diverse soiuri de clematite ieftine de vanzare. Descopera clematitele preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24 de ore sunt la usa ta.

Detalii livrare produs    

Tipul ambalarii  la ghiveci
Inaltimea la livrare  cca 50-70 cm
Varsta plantei la livrare  2 ani
Trimite mesaj
Din Gura in Gura