Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.74
5 stars: Exceptional
96 pareri

Tufa in ghiveci Lavandula Angustifolia Langusta Elegance

0 stars: 0.00 din 0 pareri

45 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Lavandula Angustifolia Elegance - Plante perene de soare
Lavandula Angustifolia Elegance este cel mai vandut soi peren de lavanda din lume! E o planta perena vesnic verde, cu adevarat fenomenala. Foarte decorativa si apreciata pentru frumusetea si parfumul florilor sale foarte mari, de culoare violet-albastru. Te vei bucura din vara pana in toamna de inflorirea abundenta cu buchetele de flori intens colorate. Va puteti bucura de inflorirea abundenta de la inceputul verii pana in toamna. Aceasta Lavandula are o crestere compacta de 60-80 cm inaltime si latime. Are crestere uniforma, deschisa. Ramurile sunt puternice, la fel ca si sistemul radicular. Tunderea dupa prima inflorire stimuleaza o noua reinflorire. Excelenta pentru gradina, chenar, intr-un recipient mixt sau pentru plantare in masa. Decoreaza superb orice loc si aduce multa culoare si veselie in gradina. Se distinge prin perioada lunga de inflorire si rezistenta soiului. Lavanda nu trebuie sa-ti lipseasca din gradina, asa ca ia-ti acum de la noi cateva tufe mari, gata inflorite! E vara, asa ca bucura-te de culoare si parfum!

Lavandula este recunoscuta pentru rolul sau ornamental impecabil. In acelasi timp, este faimoasa pentru coloritul viu al florilor si pentru mirosul lor divin.
Lavandula: cerinte sol, amplasare, ingrijire
Lavandula nu este deloc pretentioasa. Se adapteaza in orice tip de sol. Prefera locurile cu mult soare, asa ca e bine sa ii gasesti un loc potrivit, insorit si luminos. Se dezvolta bine in orice tip de sol, dar prefera solurile usor fertile, bine drenate. Este un soi rezistent la poluare si la daunatori.

Daca ai achizitionat Lavandula Angustifolia Elegance in ghiveci, atunci o poti planta in gradina in orice perioada a anului! Daca ai cumparat Lavandula Angustifolia Elegance cu radacina nuda, o vei planta primavara devreme sau toamna tarziu, in noiembrie.

Pentru o crestere armonioasa si o coroana compacta, se recomanda tunderile in sezonul de crestere. Tunderea de primavara va incuraja cresterile noi, iar tufa va deveni mai bogata si va inflori mai profund.

Astfel, arbustul va continua sa arate frumos si proaspat. Mai mult, in acest mod stimulam inflorirea, pe care o putem prelungi pana la inceputul lunii septembrie. Puteti tunde pana la doua treimi din cresterea anului trecut sau tundeti pentru a obtine forma dorita. Lavandula Angustifolia Elegance este potrivita pentru plantare si in ghivece plasate in aer liber.

De asemenea, este recomandata si pentru crearea de decoruri in garduri vii. Avand o crestere rapida si inflorire de lunga durata, ofera decoruri de care sa te bucuri tot sezonul.
De aici poti cumpara Lavandula Angustifolia Elegance, in ghiveci, cu pret mic
Avem diverse soiuri de plante perene de vanzare. Descopera plantele decorative preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24-48 de ore sunt la usa ta.

Plantele provin din pepiniera partenerului nostru Luca Perene, producator de perene de peste 13 ani. Acestea detin pasaport fitosanitar, sunt testate, sanatoase si complet aclimatizate, avand garantia soiului si calitate inalta.

Informatii suplimentare    Culoare  Albastru-violet
Parfum  puternic
Perioada de inflorire  Iunie - octombrie
Perioada de plantare  Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta oricand, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat
Conditii de lumina  soare, semiumbra
Pretentii fata de sol  prefera un sol bogat, usor acid, permeabil, cu un drenaj bun
Inaltime la maturitate  cca 60-90 cm
Rezistenta la inghet  -40 C
Detalii livrare produs    Tipul ambalarii  la ghiveci de 19 cm
Inaltimea la livrare  Tufa mare, dezvoltata, inflorita daca se livreaza vara si toamna
Varsta la livrare  De la 2-3 ani.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura